Συλλογή υπογραφών ενάντια στη νεοφασιστική κατασκήνωση

Πατήστε εδώ για να πάτε στη σελίδα συλλογής υπογραφών ενάντια στη κατασκήνωση των νεοφασισιστών

Πέμπτη 17 Απριλίου 2008

Ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών

Έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε υπογραφές με στόχο να απαγορεύσουμε την κατασκήνωση των νεοφασιστών. Για τον σκοπό αυτό, φτιάξαμε και μια ξεχωριστή σελίδα, ώστε οι υπογραφές να συλλέγονται και ηλεκτρονικά. Για να υπογράψετε ενάντια στην κατασκήνωση των νεοφασιστών και για να ζητήσετε απο την κυπριακή κυβέρνηση να την απαγορεύσει πατήστε εδώ.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Ανώνυμος είπε...

@ Daskala,

Μ’ αυτή η κατασκήνωση δεν είχε ακυρωθεί ή αναβληθεί; Πως επανήλθε στο προσκήνιο;

Anef_Oriwn
Κυριακή 20/4/2008 – 5:19 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

oxi mono den akyrwthike pote, alla i idia i forza nuova leei oti exakolouthei na einai mesa sto programma - exw inside information pou leme...

Ανώνυμος είπε...

@ Daskala,

Οι φασαρίες που έγιναν χτες και σήμερα στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ και σε οίκημα της Θύρας 9 της Ομόνοιας είναι προμηνύματα άσχημων καταστάσεων. Μάλιστα τα γεγονότα που έγιναν στο στέκι των οπαδών της ΟΜΟΜΟΙΑΣ συνδέθηκαν και με την νεοφασιστική κατασκήνωση!

Anef_Oriwn
Κυριακή 20/4/2008 – 10:55 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

anef

αν έχεις παραπάνω πληροφορίες ή κάνα λινκ που να δείχνει αυτό που λες, σε παρακαλώ, στείλε μου μέηλ!

Ανώνυμος είπε...

@ Daskaloua,

Τα σχετικά με την επίθεση ενάντια σε οίκημα οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Λευκωσία τα άκουσα από ρεπορτάζ της Τηλεόρασης (νομίζω από το ΡΙΚ1). Κάποιους από τους υπευθύνους του οικήματος (ως αντιλήφτηκα) μιλούσε και έκανε αναφορά σε ακροδεξιά στοιχεία και τα συσχέτιζε με την νεοφασιστική κατασκήνωση.

Anef_Oriwn
Δευτέρα 21/4/2008 – 8:43 μ.μ.
(“Εθνική” επέτειος σήμερα! Δεν άκουσα τίποτα πανηγυρικούς).

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色