Συλλογή υπογραφών ενάντια στη νεοφασιστική κατασκήνωση

Πατήστε εδώ για να πάτε στη σελίδα συλλογής υπογραφών ενάντια στη κατασκήνωση των νεοφασισιστών

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007

Να σταματήσουμε την κατασκήνωση των νεοφασιστών

Στις 26 Οκτωβρίου η ακροδεξιά ελληνική εφημερίδα "Ελεύθερος κόσμος", έγραφε ότι προγραμματίζεται κατασκήνωση ευρωπαίων νεοφασιστών, που συμφωνήθηκε ανάμεσα στους ηγέτες της ιταλικής Forza Nuova και του γερμανικού NPD, το ερχόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο. Υπάρχει αυτή η απόφαση και στις επίσημες ιστοσελίδες τους. Ο στόχος τους θα είναι βασικά να αποδείξουν ότι δεν πρέπει να μπει η Τουρκία στην ΕΕ. Αυτό θα το κάνουν με τον πλέον διχαστικό τρόπο σε μια χώρα που έτσι κι αλλιώς έχει υποφέρει από τον εθνικισμό και ακόμα πληρώνει τις συνέπειες.

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους νεοφασίστες να έρθουν εδώ και να αλωνίζουν με λόγια και πράξεις μίσους. Πρόκειται για καθαρούς νοσταλγούς του Μουσολίνι και του Χίτλερ. Και όλοι ξέρουμε τι συνέπειες επέφεραν στον κόσμο οι πολιτικές αυτών των "ανθρώπων".

Στο μπλογκ αυτό, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το ποιόν τους, τις προθέσεις τους. Ας γίνει το βήμα αυτό ακόμα ένα εφαλτήριο των Κυπριων αντιφασιστων . Στην Κύπρο δεν χωράει άλλος διχασμός!

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι εισαγώμενοι νεοφασίστες μας έλειπαν. Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας, οι δηλωμένοι και οι κρυπτοφασίστες. Οφείλουμε να αποτρέψουμε την κάθοδό τους στην Κύπρο και ένας τρόπος πιστεύω είναι να προσεγγιστούν και ΜΜΕ για να αρχίσει μια εκστρατεία που να τρέχει παράλληλα στον Τύπο και στο διαδίκτυο. Να μην επιτρέψουμε να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού, να μην δείξουμε καμμια ανοχή. Αρκετό μίσος εκκρίνουν οι τάχα μου ελληνόψυχοι. Θυμηθείτε τι έκαναν πέρσι στην Αγγλική Σχολή, με τι συνθήματα κατεβαίνουν στις κερκίδες, πώς τους υπερασπίζονται κάποιοι ομοϊδέτες στους στο όνομα μιας παρεξηγημένης δημοκρατίας και τέλος, πώς παιρνούν καθημερινά στα ψιλά οι κακόβουλες ζημιές στα αυτοκίνητα Τουρκοκυπρίων που έρχονται για να τα ακουμπήσουν κανονικά στα μεγαλοκαταστήματα Ελληνοκυπρίων. Να μην πατήσουν λοιπόν οι εισαγόμενοι. Κι αμα θέλουν οι "δικοί" μας, να πάνε να τους συναντήσουν εκτός Κύπρου. Και, εννοείται να μην επιστρέψουν ξανά.

Lexi_penitas είπε...

Η ανοχή και η επιτηδευμένη κάλυψη αυτών των φαινομένων αλλά και η άποψη που λέει ότι πρόκειται για παιδιά ανώριμα εμπεριέχουν τεράστιους κινδύνους. Οι καταστάσεις αυτές καθοδηγούνται από εγκεφάλους τόσο στο εξωτερικό όσο και εδώ.

Το να τους ανεχόμαστε να δρουν με την ησυχία τους είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν.

Η Κύπρος δεν αντέχει άλλο διχασμό. Πρέπει να κλείσει ο δρόμος για τους νοσταλγούς της χούντας και τους θαυμαστές του Χίτλερ και του Μουσολίνι. Η σβάστικα δεν έχει θέση στα γήπεδα μας και ο παράλληλος εκφυλισμός του εθνικού συμβόλου της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει. Στο όνομα δήθεν της Ελλάδας και του Ελληνισμού έγιναν τα μεγαλύτερα εγκλήματα, τόσο στη Ελλάδα όσο και στη Κύπρο.

Τι θέλουν τέλος πάντων. Να πουλήσουν και την άλλη μισή; Γι' αυτό πρέπει να φράξουμε το δρόμο στους ξένους και ντόπιους μελανοχίτωνες.

@monachus Όλες οι εισηγήσεις είναι καλοδεχούμενες. όσο αφορά τα μμε ήδη γίνεται προσπάθεια. Αν μπορείς να συμβάλεις και συ ακόμα καλύτερα.

Banana Republic Cyprus είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δεν μας φτάνουν οι δικοί μας φασίστες, τωρά θα έχουμε και τους Ευρωπαίους;
Επιβάλλεται δράση! Είμαι και πολύ περίεργος αν έχουν ήδη εξασφαλίσει άδεια γι αυτό που σχεδιάζουν... είμαι πάρα πολύ περίεργος. Και δεν θα το απέκλια κιόλας από την σημερινή μας κυβέρνηση.
Χρειάζεται συστηματική και έντονη ενημέρωση μέσω όλων των ΜΜΕ. Όλοι οι ακτιβιστές να ενώσουν τις φωνές τους και να περάσουμε το μύνημα πως δεν ξεπουλάμε και την υπόλοιποη μισαή μας πατρίδα στο όνομα μιας μαλακίας όπως είναι ο εθνικισμός, ο ρατσισμός, ο φασισμός.
Ας καταρτιστεί ένα κειμενο έτοιμο για να σταλεί σε όλα τα ΜΜΕ μέσω μέιλ. Θα ήταν ένα καλό πρώτο βήμα.

Unknown είπε...

Ναι φίλε. Ένας τρόπος είναι σίγουρα αυτός. Ένας άλλος είναι η δική μας σταθερή εμμονή στο θέμα και η προβολή του τόσο μέσα από τα ιστολόγιά μας όσο και από αυτό εδώ.

SKY είπε...

Επιμονή χρειάζεται. Καλή δύναμη παιδιά.

Να καταλάβει πια ο περιοδεύων θίασος των ευρω-εθνικιστών (στην ουσία μαύρων φασισταριών) πως είναι ανεπιθύμητος.

Ανεπιθύμητος για τα δεινά που προκάλεσε, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο ολόκληρο.

Για τα δεινά που προκάλεσε στον Άνθρωπο.

Yiota είπε...

καλα βρε...ουτε και γω υποστηριζω ακραια φαινομενα...αλλα αν θελουν να κανουν κατασκηνωση θα τους το απαγορεψουμε? σε δημοκρατια ζουμε...το θεμα ειναι πως οποιος θελει να παει στην κατασκηνωση ας παει, με τον ορο οτι δεν θα πειραξει αλλους με οποιοδηποτε τροπο, ειτε με απειλες, ειτε με βια, ψυχολογικη η σωματικη. με τον ιδιο τροπο θα πρεπει να σταματησουμε τους παιδεραστες, τους σατανιστες και ενα σωρο αλλες ανωμαλες καταστασεις????? Νομιζω στην σημερινη κοινωνια που ζουμε καποιοι οπως και οι νεοφασιστες η οπως αλλιως ονομαζονται να θελουν απλα να ανηκουν καπου, αλλα αυτο δεν παει να πει πως ειναι και επικινδυνοι. Καθε αλλο...
Παιδια, ο κοσμος μπορει να γινεται κακος ωρες ωρες, αλλα επειδη εμφανιζονται αυτα τα ακραια στοιχεια δεν σημαινει πως η υπολοιπη υφηλιος θα ακολουθησει. Ο κοσμος τωρα ειναι πιο μορφωμενος σε συγκριση με παλαιοτερες εποχες. Ουτε χιτλερ εχουμε ουτε μουσολινι πλέον..αστε τους καλε να βγαλουν τα απωθημενα τους. Ας ερθουν εδω να κανουν την πελλαρα τους, δικαιωμα τους. Εξάλου πιος θα τους λάβει υποψη ? Και αν τους λάβουν υποψη καποιοι, δεν πειραζει, δικαίωμα τους. Οπως ειναι και δικαιωμα μας, να ειμαστε και μεις εναντιον σε ακραιους και λοιπα.

DarkElf είπε...

Το πρόβλημα αγαπητή Yiota με το φασισμό είναι ότι δεν προσπαθεί να σε πείσει με επιχειρήματα για την ιδεολογία του αλλά με τη φυσική βία! Το να επιτρέψεις σε κάποιον που η ιδεολογία του είναι να "εξαφανίσει" στη κυριολεξία όποιον διαφωνεί μαζί του, να κάνει μάζωξη, πορεία,camping, strip party ή οτιδήποτε άλλο προκειμένου να "προμοτάρει" το "μισείτε αλλήλους" είναι το λιγότερο αυτοκτονικό! Το "λάθος" να υποτιμήσουν τους φασίστες με τη λογική "ε, και τι μπορούν να κάνουν, ας τους και ο κόσμος θα τους γυρίσει τη πλάτη etc etc" το είχαν κάνει οι Ευρωπαίοι αριστεροί(ΚΚ κυρίως) και σοσιαλδημοκράτες όταν πρωτοεμφανίστηκε ο φασισμός στη Γερμανία μα αποτέλεσμα τους 2 παγκόσμιους πολέμους... Άρα το ηθικό δίδαγμα είναι ότι όσο περισσότερο χώρο τους δίνεις τόσο πιο επικίνδυνοι γίνονται. Τελευταίο παράδειγμα στην Αθήνα τον Οκτώβρη όπου μια ομάδα 50-60 φασιστοειδών επιτέθηκαν σε γειτονιά Πακιστανών, κάτι αδιανόητο πριν την πανυγηρική (για τα πανυγήρια) είσοδο του ΛΑΟΣ στη βουλή...

Υ.Γ. Θα έλεγα ότι είναι εξόχως έκτακτη η ιδέα του κ. Πίττα να στείλουμε κ προσκλήσεις στα γκρίζα Λυκόπουλα για το εν λόγω camping! Θα ήταν ένα ενδιαφέρον πείραμα χημείας... :-)

Demetris είπε...

Dskaloua stelneis mou se paraklw ta link tous - kamnw ena online petition jai en kala na ta valw mesa.

-=IMAGINOS=- είπε...

@Darkelf λες "Το πρόβλημα αγαπητή Yiota με το φασισμό είναι ότι δεν προσπαθεί να σε πείσει με επιχειρήματα για την ιδεολογία του αλλά με τη φυσική βία!"

Αυτό ακριβώς το διακρίνει κανείς και στους κουκουλοφόρους με τις μολότοφ... Αρα φασίστες οι μεν φασίστες και οι δε... Ετσι δεν είναι φίλε?

Aceras Anthropophorum είπε...

Δεν θέλουμε να τους απαγορεύσουμεν διότι δεν είμαστιν ούτε κράτος ούτε αρχή. Να τους κουτρουμπελλίσουμεν την σύναξην τους θέλουμεν. Άμαν έρκεται τζαι κλάννει ένας έσσω σου απροσκάλεστος, οι ευγένιες δεν χωρούν. Σύρνεις τον έξω, εκτός που αν δειλιάς. Με τα φασιστούθκια αντροπήν έν έσιει, γιατί απ΄αντραπέι τζι΄αγγαστρωθεί κακόν αγγάστριν έσιει.

-=IMAGINOS=- είπε...

Aceras Anthropophorum είπε...

"Άμαν έρκεται τζαι κλάννει ένας έσσω σου ΑΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΟΣ, οι ευγένιες δεν ΧΩΡΟΥΝ. ΣΥΡΝΕΙΣ τον ΕΞΩ, εκτός που αν ΔΕΙΛΙΑΣ. Με τα φασιστούθκια αντροπήν έν έσιει, γιατί απ΄αντραπέι τζι΄αγγαστρωθεί κακόν αγγάστριν έσιει.

Αφού είναι έτσι αγαπητέ κυπριομαθή τότε και οι λαθρομετανάστες που έρχονται ΑΠΡΟΣΚΑΛΕΣΤΟΙ πρέπει να τους σύρουμε όξω, τι λες?

Και για να συνεχίσω στα ίδιο μέτρο κύματος του λόγου σου, τότε... Με τα λαθρομεταναστούδια αντροπήν έν έσιει, γιατί απ΄αντραπέι τζι΄αγγαστρωθεί κακόν αγγάστριν έσιει.

Με κατέχεις?

Lexi_penitas είπε...

@Oceanborn. Η αναφορά και κατ' επέκταση η μετατόπιση του θέματος σε πρακτικές παρόμοιες των νεοφασιστών που χρησιμοποιούν οι διάφοροι "σπάζω τα ούλλα" περιθωριακοί, άρα εξίσωση και με μια περίεργη συλλογιστική, εξιλέωση δεν έχει εφαρμογή εδώ. Για μένα αυτοι οι "αναρχοαλήτες" είναι εγκληματικά στοιχεία τα οποία μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν ευδοκίμησαν στη Κύπρο.

Ο φασισμός όμως, όχι μόνο ευδοκίμησε. Επιβλήθηκε με τα όπλα, σκότωσε, λεηλάτησε και στο τέλος άνοιξε διάπλατα και τις κερκόπορτες για τον Αττίλα. Ο λαός μας oceanborn, έχει βαθιά αντιφασιστικά αισθήματα που πηγάζουν από τις πληγές που έχει στο κορμί του και στη ψυχή του.

Και έτσι για να ξέρεις μερικά από τα έργα νεοφασιστών που ηθελημένα ή άθελα σου ανέλαβες την υπεράσπιση, βλέπε:
-Ξυλοδαρμός Τ/Κ και Ε/Κ φίλων τους σε κεντρική καφετέρια της Λευκωσίας.
-Συστηματική δολιοφθορά σε αυτοκίνητα Τ/Κ (σκίσιμο ελαστικών) που λαμβάνουν μέρος σε δικοινοτικές δραστηριότητες.
-Ξύσιμο με μεταλλικά αντικείμενα της βαφής αυτοκινήτων Τ/Κ έξω από υπεραγορές της Λευκωσίας.
-Ξυλοδαρμός Τ/Κ στη Αγγλική σχολή Λευκωσίας.
-Συστηματική εμφάνιση λάβαρων με τον αγκυλωτό του φασισμού στα γήπεδα και συστηματική διείσδυση μέσα σε συνδέσμους φιλάθλων.

Μήπως πρέπει να περιμένουμε να έρθουν και οι εξ Ευρώπης ενισχύσεις για να αναβαθμίσουν το επίπεδο των "αθώων" δραστηριοτήτων τους;

Όσο για την εξίσωση των φασιστών με τους μετανάστες με την οποία υποτίθεται απαντάς στον Ασερα, δεν σε τιμά καθόλου. Απλούστατα γιατί οι μετανάστες φτάνουν εδώ κυνηγημένοι και οι φασίστες έρχονται για να συνεχίσουν να τους κυνηγούν.

Marijuanito είπε...

re pedia,k go kata t fasismou k olon afton t ilithion p theloun n mas epivaloun t ksenofovia k tn ratsismo ime,ala-an katalava kala-afto p thelete n kanete dn ine ligo fasistiko..?e?

-=IMAGINOS=- είπε...

@lexi-penitas
Αγαπητέ να σου απαντήσω ευχαρίστως.

1)Σε εμάς στην Ελλάδα έχουν ευδοκιμήσει οι κουκουλοφόροι σε εσάς οι φασίστες. Δεν αλλάζει τίποτα μιας και οι δύο φασίστες είναι. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι και οι δύο είναι τα ίδια σκ@τα, όμως εκφράζω και την αμφιβολία μου εάν θα καταδικάζατε το ίδιο στην Κύπρο εάν είχαν ευδοκιμήσει και εκεί οι κουκουλοφόροι... Και άμα αρχίσω να εξιστορώ εδώ περιστατικά με κουκουλοφόρους αλλά και με τους συνιδεολόγους τους της 17Ν ΕΛΑ κλπ Δε θα μου φτάσει μία μέρα ολόκληρη...

2)Στο οτι εξισώνω τους φασίστες με τους μετανάστες ναι αυτό είναι αλήθεια. Οσοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα και δε σέβονται τους νόμους και τους παραβιάζουν και όσους τη χώρα δε σέβονται αλλά μιλάνε για Τσαμουριές και Μακεδονίες του Αιγαίου ναι τους εξισώνω και είναι αυτοί που παρουσίασα παραπάνω μέσα από τα λόγια ενός άλλου εις την κυπριακή και μιλώ για τους "Απροσκάλεστους". Ενώ έχουμε 2 εκ. μετανάστες και εμείς είμαστε 10 εκ. εντούτοις οι φυλακές μας είναι κατά 65% γεμάτες από μετανάστες με εγκληματική δράση. Αυτό τι σου λέει?
Θα μου πεις όλοι οι μετανάστες δε σέβονται και παραβιάζουν τους νόμους? Οχι φυσικά αλλά μήπως και όλοι οι φασίστες θα πάρουν μέρος στην κατασκήνωση?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

@Oceanborn

1ον

"ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΕΣΘΕ, ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΘΕ και κανείς δεν μπορεί να αποκλείει η να περιορίζει όσους θέλουν να ασκήσουν τα ατομικά τους αυτά δικαιώματα που προβλέπονται σε όλα τα γραπτά η εθιμικά κατά το Σύνταγμα τους, δημοκρατικά πολιτεύματα σε όλο τον κόσμο."

«Ο καθένας είναι ελεύθερος να έχει όποια άποψη θέλει ρατσιστική ανθελληνική φασιστική προδοτική κλπ»
"όσους τη χώρα δε σέβονται αλλά μιλάνε για Τσαμουριές και Μακεδονίες του Αιγαίου"

2ον

"Θα μου πεις όλοι οι μετανάστες δε σέβονται και παραβιάζουν τους νόμους? Οχι φυσικά αλλά μήπως και όλοι οι φασίστες θα πάρουν μέρος στην κατασκήνωση?"

Τάχα? Αν δεν πάρουν μέρος ούλοι οι φασίστες?

Αν αυτοί που θα πάρουν μέρος προβούν σε πράξεις βίας ή υποθάλπουν την βία ή/και την παρανομία τότε να τους συλλάβουν/ απελάσουν

Ανώνυμος είπε...

oceanborn

δυστυχώς δεν έχω κρατήσει εκείνο το υπέροχο δημοσίευμα που έλεγε για το πώς στην ελλάδα κρατούνται για μικροαδικήματα στη φυλακή οι μετανάστες ενώ οι περισσότεροι βαρυποινίτες είναι ελληνες. βλέπε και την περίπτωση του περίανδρου της χρυσής αυγής ας πούμε που καταδικάστηκε για ένοπλη ληστεία αν δεν κάνω λάθος.

Και μετά, αν υπάρχει μια αντιφασιστική δράση ή κίνηση, δεν καταλαβαίνω γιατί εξυπακούεται ότι στηρίζει την ατομική τρομοκρατία στην όποια βάση της! Εγώ δεν είδα πουθενά να λένε ούτε να βάλουμε μολότοφ, ούτε να ακολουθήσουμε τακτικές τύπου 17Ν!

-=IMAGINOS=- είπε...

Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος οι περισσότεροι βαρυποινίτες είναι ΑΛΒΑΝΟΙ! Είμαι εκ των μέσα στα πράγματα και γνωρίζω καλύτερα... Κανένα δημοσίευμα από Ιους και Ελευθεροτυπίες δε γνωρίζει καλύτερα. Ο Δικηγορικός σύλλογος Αθηνών κάθε χρόνο εκδίδει και σχετικά στατιστικά. Αυτοί ξέρουν καλύτερα και προπαντός δεν αποκρύπτουν στοιχεία που αποκρύπτει το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως…για πολιτικές σκοπιμότητες.
Ο Περίανδρος καμία ληστεία δεν έκανε. Απλά είχε στείλει στο νοσοκομείο όταν τον είχε βρίσει πρώτος αυτός... Φυσικά εάν ο Περίανδρος ήταν κουκουλοφόρος ούτε καν στον ανακριτή δε θα τον είχαν πάει όχι φυλακή να ήταν....
Οσο για τη ληστεία τα έχεις μπερδέψει με το γιό του Βούτση του πρωην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που ανήκει στην Ελληνική αριστερά...

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ο Περίανδρος για δολοφονική επίθεση είναι που παραδο΄θηκε μόνος του στην ΕΛ.ΑΣ. αφού τον καταζητούσαν ήδη πόσο καιρό...

Bananistanos είπε...

Ετσι για να εξηγούμαστε, ελπίζω να μην εννοεί κανείς εδώ η κατασκήνωση να σταματίσει με κούκουλες και μολοτοφ

DarkElf είπε...

@oceanborn
"Αυτό ακριβώς το διακρίνει κανείς και στους κουκουλοφόρους με τις μολότοφ... Αρα φασίστες οι μεν φασίστες και οι δε... Ετσι δεν είναι φίλε?"

Προφανώς μιλάς για τους κοινώς γνωστούς ως "μπάχαλους"! Επειδή ο χώρος που θα χρειαστώ για να αναλύσω τις διαφορές αναρχισμού-φασισμού θα ήταν τεράστιος θα μπορούσες να ψάξεις στο net για την ιστορία του Ισπανικού εμφυλίου για να δεις τι διαφορές τους και τις αδυναμίες εν τέλει του αναρχισμού στην πράξη (αναρχικοί vs δικτατορία Φράνκο).
Εν πάσει περιπτώσει τους μπάχαλους θα τους τοποθετούσα στη ίδια συνομοταξία με τους χουλιγκάνους. Δεν τους κατατάσω με τους φασίστες διότι οι φασίστες έχουν ξεκάθαρες στην ιδεολογία τους και στη δράση τους τις δολοφονικές επιθέσεις σε ξένους, ανθρώπους άλλων ιδεολογιών etc κατά κανόνα ανυπεράσπιστους. Οι μπάχαλοι ναι μεν προκαλούν ζημιές, στρέφουν τη κοινή γνώμη (με την απαραίτητη τρομολαγνεία από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ)μακριά από την ουσία της εκάστοτε πορείας, αλλά τα μοναδικά τους "θύματα" είναι οι ΜΑΤατζήδες (κ δεν μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει ανυπεράσπιστους ή έστω αθώους)

Ο φίλος ? μάλλον μιλάει για το παρακάτω link:
http://www.iospress.gr/ios2000
/ios20001015a.htm και επίσης το παρακάτω είναι πολύ διαφωτιστικό για το πόσο "τύφλη" είναι στην Ελλάδα η δικαιοσύνη όταν έχει να κάνει με ξένους:
http://www.iospress.gr/ios2005
/ios20050626.htm

Τώρα όσον αφορά τα στοιχεία oceanborn του δικηγορικού συλλόγου που λες δεν τα βρίσκω πουθενά! Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μας τα δείξεις και εμάς θα ήταν έκτακτο. Αν θέλεις πάντως ρίξε μια ματιά στα παρακάτω στοιχεία που έχουν να κάνουν με την Ελληνική μετανάστευση στην Αμερική!
http://www.iospress.gr/
ios2006/ios20060430.htm
Πρέπει άραγε να κάνουμε και μεις το ίδιο; Και γιατί; Οι παππούδες μας πρόσφυγες, οι γονείς μας μετανάστες, εμείς ρατσιστές;

Αυτή είναι η σύνοψη του χρέους: Μην κάνεις ποτέ στους άλλους κάτι το οποίο θα σου προξενούσε πόνο αν γινόταν σε σένα (Mahabarata)

Bananistanos είπε...

"...αλλά τα μοναδικά τους "θύματα" είναι οι ΜΑΤατζήδες (κ δεν μπορεί κανείς να τους χαρακτηρίσει ανυπεράσπιστους ή έστω αθώους)..."

Σε τι είναι ένοχοι οι ΜΑΤ? Στο ότι κάνουν τη δουλιά τους προστατεύοντας τα περιουσία του κοσμάκη με κίνδυνο την σωματική τους ακεραιότητα ή και να γίνουν τηγανιτοί απο καμιά μολοτοφ?

Με τους φασίστες/ναζι/εθνικιστές διαφωνώ 1000% αλλά καταλαβαίνω τον σκοπό τους και τι επιδιώκουν. Τους αναρχικούς όμως ποτέ δεν τους κατάλαβα. Είναι εναντίον κάθε αρχής άρα τι επιδιώκουν? το νόμο της ζούγκλας? Και ποιός θα επωφεληθεί απο κάτι τέτοιο? Οι αδύνατοι ή οι δυνατοί? Ήμουν προχθές στην Αθήνα και είδα κάτι αφίσες στους τοίχους που έλεγαν για κατάργηση των φυλακών! Και μετά?

DarkElf είπε...

Αν κ ξεφευγουμε από το θέμα του camping, δεν δικαιολογώ τους "μπάχαλους",γιατί μ'αυτά που κάνουν προκαλούν, όχι μόνο όσον αφορά τις πορείες (χάνεται το νόημα της πορείας μεταξύ ΜΜΕ κ μολότωφ) άλλα δίνει κ άλλοθι για επίθεση κ καταστολή των ΜΑΤ στου διαδηλωτές (ο ομιλών παθών). Δεν θυμάμαι να έχει συλληφθεί ή να έχει "σκοντάψει" ποτέ σε καμιά ζαρτινιέρα κανένας μπάχαλος! Τώρα αν η δουλειά των ΜΑΤ είναι να δέρνουν συνταξιούχους κ φοιτητές... no comment! Πάντως περιουσίες δεν προστατεύουν εκτός κι αν βρίσκονται στο προαυλειο της βουλής...

Υ.Γ. Αν υπάρχουν αμφιβολίες για την "αθοώτητα" των ΜΑΤ μπορεί όποιος θέλει να το ψάξει στο youtube με λέξεις του τύπου ΜΑΤ, πορειες, πολυδωρας etc

Bananistanos είπε...

"...Πάντως περιουσίες δεν προστατεύουν ..."

Τα αυτοκίνητα και καταστήματα που βλέπουμε να καιγονται σε τετοιες πορείες στις τηλεοράσεις δεν ανήκουν σε κανένα?

DarkElf είπε...

@ Bananistanos
Ο απλός κόσμος πληρώνει πάντα τις βλακείες των μπάχαλων αλλά όπως εγραψα κ παραπάνω τα ΜΑΤ κατά κανόνα προστατεύουν μόνο ότι βρίσκεται εντός βουλής...

Ανώνυμος είπε...

Ατε τωρά επίετε που τους νεοναζί που θέλουν να κάμουν camping κάπου στην Κύπρο τζιαι πριν κάτι χρόνια εδολοφονίσαν κάτι εκατομμύρια στους "μπάχαλους" της Αθήνας... Εν πάμε μπροστά έτσι, τζιαι όϊ αναρχία δεν σημαίνει χάος αλλά αντιθέτως αυτοοργάνωση τζιαι αλληλεγγύη μεν παραπληροφορείτε τζιαι μελετάτε πρίν να κατηγορήσετε. Ρε παιδιά έλεος..

Που ακούσατε για το θέμα αυτό? Κάποιο link? Τζιαι που θέλουν να κάμουν την κατασκήνωση?

Ανώνυμος είπε...

Ατε τωρά επίετε που τους νεοναζί που θέλουν να κάμουν camping κάπου στην Κύπρο τζιαι πριν κάτι χρόνια εδολοφονίσαν κάτι εκατομμύρια στους "μπάχαλους" της Αθήνας... Εν πάμε μπροστά έτσι, τζιαι όϊ αναρχία δεν σημαίνει χάος αλλά αντιθέτως αυτοοργάνωση τζιαι αλληλεγγύη μεν παραπληροφορείτε τζιαι μελετάτε πρίν να κατηγορήσετε. Ρε παιδιά έλεος..

Που ακούσατε για το θέμα αυτό? Κάποιο link? Τζιαι που θέλουν να κάμουν την κατασκήνωση?

Ανώνυμος είπε...

@ feelix

στην πρώτη παράγραφο φαίνεται πού βρέθηκαν τα στοιχεία, κάνε ένα ψαχτήρι και θα τα βρεις κι εσύ. βοηθά κι αν καταλαβαίνεις ιταλικά ή γερμανικά για νεότερες εξελίξεις να μπεις στα σάιτ των φασιστών. δεν έχουν (φυσικά) ανακοινώσει συγκεκριμένα πού και πότε ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Να το άρθρο:

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
26 - 10 - 2007
Σε μία κατάμεστη αίθουσα, στα καινούρια γραφεία της Forza Nuova και του European National Front στο Μιλάνο, διεξήχθη συνέντευξη τύπου των Roberto Fiore και Udo Voigt.
Ο κ. Fiore άνοιξε τις εργασίες της συνάντησης, επισημαίνοντας την ιστορική συμμαχία μεταξύ FN και NPD και την θέληση από την πλευρά και των δύο αυτών κινημάτων να ξεκινήσουν την εκστρατεία αντεπίθεσης των λαών της Ευρώπης.

Εξηγώντας την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ανεξέλεγκτη μετανάστευση και την απώλεια της ταυτότητας ολόκληρης της Ευρώπης, αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ειδικών νόμων για την επίλυση των προβλημάτων που προκαλούν οι Roma, οι λαθρομετανάστες και πολλοί άλλοι.
Επισήμανε επίσης, από την πλευρά των δύο κινημάτων, την απόλυτη επικρότηση των ενεργειών της Ρωσικής κυβέρνησης και την δράση ενάντια στην απολυταρχία των ΗΠΑ.
Ο U. Voigt παίρνοντας τον λόγο, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το NPD έχει γίνει ο εκφραστής της αντίδρασης του Γερμανικού λαού, με αποτέλεσμα, πρόσφατες δημοσκοπήσεις, να δείχνουν ότι το 13% των Γερμανών έχουν πρόθεση να το ψηφίσουν.
Συνεχίζοντας, ανέλυσε τις εργασίες προς την υπερπήδηση των οικονομικών προβλημάτων των εθνικιστικών κομμάτων, με την δημιουργία μίας αυτόνομης ευρωπαϊκής τραπέζης, διαχειριζόμενης από αυτά. Ανακοινώθηκαν επιπλέον κοινές εκδηλώσεις των δύο κομμάτων για το επόμενο έτος, μία στο Βερολίνο και η άλλη στο Μιλάνο, και μία κατασκήνωση για το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο, δίπλα από τα κατεχόμενα από τους Τούρκους εδάφη. Αυτή η σημαντική πολιτική δράση, σε συνεργασία με Ελληνικά και Κυπριακά κινήματα θα λάβει χώρα ως διαμαρτυρία για τις κατεστραμμένες Εκκλησίες, τα δικαιώματα των Ελληνοκυπρίων που έχουν διωχθεί από την γη τους και σαν αντίδραση στο γεγονός ότι η κατοχή του 40% της Κύπρου, αποτελεί εισβολή της Τουρκίάς σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, έλαβε χώρα στην Λεμεσό της Κύπρου, συνάντηση των Ευρωβουλευτών της ομάδος Παράδοση, Ταυτότητα, Κυριαρχία, όπου μετά την επίσκεψη στα κατεχόμενα, συζήτησαν με εκπροσώπους της πολιτικής ζωής στην Κύπρο για τις εξελίξεις στο τεράστιο αυτό εθνικό αλλά και πανευρωπαϊκό πρόβλημα, της κατοχής και της παρουσίας τουρκικών στρατευμάτων σε Ευρωπαϊκό έδαφος. Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο εκδότης του περιοδικού Patria Δημήτρης Παπαγεωργίου.

http://elkosmos.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=854&Itemid=59


Να και η ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού εθνικού μετώπου:
http://www.europeannationalfront.org/