Συλλογή υπογραφών ενάντια στη νεοφασιστική κατασκήνωση

Πατήστε εδώ για να πάτε στη σελίδα συλλογής υπογραφών ενάντια στη κατασκήνωση των νεοφασισιστών

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2008

Μα όλοι;;;

Λεμεσός, 8-3-2008


Έξω οι ξένοι εκτός που τον Πακιστανό που μου κουρεύκει το γρασίδι, τη Φιλιππινέζα που μου σάζει το σπίτι, τη Βουλγάρα που μου τατεύκει το μωρό, τον Πολωνό που μου βάζει πεζίνα, τους μαύρους παικταράες που έχει η ομάδα, τη Ρωσίδα του καπαρέ, τες Σουηδέζες που θωρώ στες παραλίες......, ......, ......, ......, ......,

13 σχόλια:

kyriakos είπε...

έξω και οι έλληνες που ζουν στην Βρετανία και στην Αμερική?

Ανώνυμος είπε...

Δικαιούμαι να κάνω κι εγώ την καταγγελία μου κύριε Πίττα και λοιποί αντιφασίστες; Προχτές έκανα βόλτα με την κοπέλα μου στην Λευκωσία (γύρω στις 10 το βράδυ). Η κοπέλα μου για κακή μας τύχη, φορούσε μπλουζάκι της εθνικής ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Ξαφνικά συναντήσαμε μια πενταμελή ομάδα κάφρων αντιφασιστών(;) (με φανέλες του Τσε...) οι οποίοι μας προπηλάκισαν άγρια και δεν δίστασαν μάλιστα να με χτυπήσουν. Θα κάνετε και για μένα καμιά ιστοσελίδα; ή μήπως έχετε αχρωματοψία στον φασισμό;

zappa είπε...

ax ayth h karamela me ton "fasismo ths aristeras"


Apo tous palaious ths Neas Dhmokratias (kai sygkekrimena ths synomotaksias Eyaggelos Aberof kai SIA) ta ma8ate ayta ta ideologhmata?

Ανώνυμος είπε...

αυτό τώρα τι σχέση έχει με την καταγγελία που έκανα; Σε αυτό που σου λέω τι έχεις εσύ να πεις; Καλά μου έκαναν, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

ή μήπως ήταν δημοκρατικό τους δικαίωμα που με έδειραν; Κι εσείς φασίστες είσαστε. Με μάσκα κιόλας

zappa είπε...

den lew oti kala sou ekanan, apla to oti eisai anwnymos mouafhnei ypopsies

Ανώνυμος είπε...

αφού δεν έχω δικό μου blogg, πως θες να υπογράψω ρε φίλε. Να βάλω ένα παρατσούκλι; Αν το θες, δεν έχω πρόβλημα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ
Ως "παγκόσμια ημέρα κατά του Ρατσισμού" έχει θεσπιστεί η 21 Μαρτίου, και την ίδια μέρα αναμένεται να διοργανωθεί "αντιρατσιστική" συναυλία στην πλατεία Συντάγματος, από διάφορους καθεστωτικούς φορείς και "μη κυβερνητικές οργανώσεις", όπως η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το Ελληνικό Κοινωνικό Φόρουμ, η "Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος" (η δημοσιογραφική παράταξη του γκαιμπελικού "Ιού" της Ελευθεροτυπίας), η Κίνηση «Απελάστε τον Ρατσισμό», ελληνοαλβανικοί σύνδεσμοι, η κοινότητα Μπανγκλαντές και... φυσικά η νεολαία ΣΥΝ (του νέου "Μεσσία" της "αριστεράς", Αλέξη Τσίπρα).

H Συντροφική Συσπείρωση Ενάντια στην Αντιεθνικιστική Τρομοκρατία, απευθυνόμενη σε κάθε αφυπνισμένο σύντροφο και συντρόφισσα, αλλά και σε κάθε Έλληνα πολίτη που δεν έχει διαβρωθεί από την "αντιρατσιστική" προπαγάνδα τής Νεοταξίτικης "αριστεράς" να αγνοήσει το εν λόγω happening και να γυρίσει την πλάτη σε όλες αυτές τις επιδοτούμενες φιέστες, που κηρύττουν την υποταγή του λαού μας στον εφιάλτη της "πολυπολιτισμικής" κοινωνίας.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις όχι μόνο δεν κατατοπίζουν, αλλά αποπροσανατολίζουν την ελληνική κοινωνία από τα μείζονα προβλήματά της. Γιατί πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας ΔΕΝ είναι ο "ρατσισμός" απέναντι σε όλα αυτά τα εκατομμύρια αλλοδαπών που έχουν κατακλύσει τη χώρα μας.

Πρόβλημα, και μάλιστα σοβαρό, είναι ο υφέρπων ρατσισμός που καλλιεργείται εδώ και χρόνια εις βάρος της ιστορικής ελληνικής εθνότητας, που καλείται με φασιστικό τρόπο να αποδεχτεί την εθνική της αυτοκτονία (γιατί αυτό συνεπάγεται η αποδοχή τριών εκατομμυρίων μεταναστών, σε μία χώρα που φθίνει και γηράσκει εξαιτίας της υπογεννητικότητας) για να μην αποκληθεί... "ρατσιστική"!

ΓΙΑΤΙ δεν μπορείς να πουλάς "αντιρατσισμό" και "διεθνιστική αλληλεγγύη", όταν αποδέχεσαι τις βασικές δομές και τα ιδεολογήματα του Καπιταλισμού, που στην παρούσα φάση δρα υπέρ των "ανοικτών συνόρων", των "καταπιεσμένων μειονοτήτων" (βλ. αμέριστη στήριξη σε αλβανούς κοσοβάρους, σλαβόφρονες της Μακεδονίας, έγερση μειονοτικών ζητημάτων σε Θράκη, Ήπειρο κ.λπ.) και της μετατροπής των κοινωνιών μας σε "πολυπολιτισμικούς" αχταρμάδες.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι τον Ιμπεριαλισμό, που είναι ο βασικός αίτιος για τον ξεριζωμό όλων αυτών των ανθρώπων από τις πατρογονικές τους εστίες, πολεμώ τον Καπιταλισμό, που αντιλαμβάνεται τους ανθρώπους όλου του κόσμου σαν καταναλωτικές μονάδες παραγωγής, ΣΗΜΑΙΝΕΙ αντιστέκομαι στην προπαγάνδα του "πολυπολιτισμού", που θέλει να μεταλλάξει τις κοινωνίες σε αδιαφοροποίητους πολτούς χωρίς εθνική και ταξική συνείδηση, χωρίς πολιτισμικές και ιστορικές αναφορές.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ απομονώνω τις διακρίσεις εις βάρος τους που προέρχονται από φυλετικές ή εθνικές προκαταλήψεις, αλλά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν καλώ τον λαό να απεμπολήσει τις παραδοσιακές κοινωνικές του δομές, αντικαθιστώντας τις με ένα αμφιβόλου ποιότητας αντικοινωνικό έκτρωμα, στα πρότυπα των ΗΠΑ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΣΗΜΑΙΝΕΙ μάχομαι ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ενάντια στο Σύστημα, που τους χρησιμοποιεί ως ΔΟΥΛΟΥΣ, παλεύοντας ταυτόχρονα για καλύτερες συνθήκες στην πατρίδα τους, όπου θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν για την ανοικοδόμηση και την πρόοδό της, δημιουργώντας ένα ισχυρό Προλεταριακό Κράτος που θα αντισταθεί ΜΑΖΙ με τη δική μας χώρα, ενάντια στην Αμερικανονατοϊκή Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους μετανάστες ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ σε καμιά περίπτωση αποδοχή των αμερικανόπνευστων "αντιρατσιστικών" ιδεολογημάτων, διάλυση του εθνικού και κοινωνικού μας ιστού και... χαζοχαρούμενες συναυλίες από τον κάθε είδους καθεστωτικό φορέα. Γι' αυτό και καταδικάζουμε απερίφραστα όλη αυτή την προσπάθεια, που εντάσσεται σε ένα γενικευμένο πλαίσιο αποχαύνωσης και τρομοκράτησης της ελληνικής κοινωνίας, που κατηγορείται από το Σύστημα, μαζί με τους "χαβαλέδες" της Νεοταξικής "αριστεράς", ως "ρατσιστική".

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, καλούμε τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, κάθε ευαισθητοποιημένο και αντιστεκόμενο πολίτη να συμμετάσχει με όλες του τις δυνάμεις στο μεγάλο ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ, που θα διοργανωθεί από το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 20 Μαρτίου στις 6.30 το απόγευμα για τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ και 5 χρόνων από την εισβολή των Αμερικανών στο Ιράκ.

Ο αγώνας των λαών ενάντια στον Ιμπεριαλισμό είναι αυτό που πραγματικά φοβούνται οι Επικυρίαρχοι, σε αντίθεση με τα "αντιρατσιστικά" πανηγυράκια που δεν διστάζουν να χρηματοδοτούν άπλετα...

Ανώνυμος είπε...

Trexa kai sy syntrofe na fwnakseis eksw apo thn amerikanikh presbeia ,mpas kai tromaksoun oi imperialistes kai shkw8oun na fygoun apo to Irak...Re den mas afhnete kai eseis kai oi sektes sas lew gw....

Sobara twra, apo th mia les eisai allhleggyos stous metanastes, apo thn allh 8es na tous gyriseis pisw nte kai kala, gia na palepsoun sth xwra tous enantia ston kapitalismo. Kai rwtaw o amoiros. Ean 8elhsoun na parameinoun edw pera gia na polemhsoun ton kapitalismo esy ti 8a kaneis? Milas gia antikapitalismo, kai sth synexeia yposthrizeis to basiko dhmiourghma tou kapitalismou, to e8nos kratos. Re syntrofe mhpws mas douleyeis basilika h mou fainetai?
Kai telos pantwn, ti eisai? E8nikisths h aristeros?

Ανώνυμος είπε...

@ anwnymos με την κοπέλα με το φανελάκι

Το μπλογκ εννεν του Πήττα. Εν ομαδικό. Ο Πήττας εν είσιε καν την πρωτοβουλία.

Καταδικάζω το γεγονός ότι σας επιτέθηκαν τζιαι που τα 20 μου νύσια.

Ότι φορούν φανέλες του Τσε εν σημαίνει ότι ταυτίζονται με όλους όσους μάχονται ενάντια στο φασισμό. Για όνομα πιον! Φανέλες του τσε ειδα να φορούν τζιαι μοντέλες σε επιδείξεις μόδας στα παρίσια. (που την τηλεόραση εννοώ).

Εν έπρεπε να σας επιτεθούν. Εν ηξε΄ρω αν θα χαρακτήριζα φασιστική΄τούτη την ενέργεια (που άποψη επιστημονικού ορισμού του φασισμού κτλ), αλλά απαραδεκτη είναι σίγουρα.

Το ιστολόγιο τούτο έσιει συγκεκριμένο χαρακτήρα, ρόλο, στόχο. Τζιαι αφορά κάτι πιο μαζικό που μας αφορά όλους. Δηλαδή να σταματήσουμε τις προθέσεις κάποιων δολοφονικών ομάδων και κατευθείαν απογόνων των ιδεολογιών των Χίτλερ τζιαι Μουσολίνι να κάμουν δαμέ εκδήλωση που στοχεύει βασικά στην πόλωση ανάμεσα στις 2 κοινότητες. Κάθε φορά που εδέχουμουν προσωπικά, ή εδέχονταν οι φίλοι μου απειλές/επιθέσεις που φασίστες εν έστηνα τζιαι τζιαινούρκο ιστολόγιο. Έτερον εκάτερον.

Εύχομαι η κοπέλα σου αλλά κι εσύ ο ίδιος να είσαστε καλά στην υγεία σας και να μην σας ξανατύχει ποτέ κάτι παρόμοιο. (ειλικρινώς μιλώ, ουδεμία πρόθεση ειρωνίας έχω).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ είπε...

den aksizei kan na asxoloumaste me avtous.Ine toso ilithioi pou den kseroun oute kan ti sximatizoun stous tixous oute kan ti simainoun.An dite kai stin proti fotografia tin svastigka tin sximatisan lathos!
Avtoi pou ta grafoun ine aftoi pou exoun sta terastia spitia tous 3 ksenes na tous katharizoun kai na tous taizoun, kathe nixta girefkoun ksenes giati oi kiprees en tous theloun.

Bananistanos είπε...

Εξω και αυτοί που λερώνουν τους τοίχους

έξω οι ρατσιστές

έξω οι αναρχικοί

έξω και αυτοί που βάζουν βόμβες σε τράπεζες και καίνε κυβερνητικά αυτοκίνητα λες και βρισκόμαστε στην Χιλή του Πινοσέ

έξω όλοι ακραίοι(ακροδεξιοί ακροαριστεροί, φασίστες αντιφασίστες) που έγνοια τους τους είναι να δημιουργούν εχθρούς

έξω η κάθε μορφή βίας

στο τέλος θα μείνω μόνος μου

Ανώνυμος είπε...

Έξω και 'σύ!